Om Bolaget
Bolagstyp
Other
Sektor
Other
Börs
Spotlight Stock Market

ABAS Protect

ABAS Protect utvecklar, tillverkar, och säljer områdesskydd till industri, offentliga förvaltningar och till privatpersoner. Bolagets produkterbjudande består till exempel av grindar, stängsel, och bommar. Dessutom tillhandahåller ABAS Protect service, underhåll, och reparation av produkterna vilket minskar risken för oönskade avbrott i verksamheten.

Bolaget har i dagsläget största delen av sin omsättning i Sverige, ungefär fördelat med 95% av omsättningen från skydd av fastigheter och egendom, 4% från mobila grindar, och 1% från privatmarknad.

Bolagets huvudkontor ligger i Ambjörnarp, där även viss tillverkning och all montering sker. Bolagets har också tillverkning av svetsade och galvade komponenter i Polen, där man har fördelaktig geografisk närhet till Europa.

Publicerat för ABAS Protect

Jakob ny
Analytiker

Jakob Fritz

Jag är en börsnörd som arbetat med olika analytikerroller inom bank och finans. Utöver börsen spenderar jag tiden med min flickvän, vår hund och mina vänner. Om tiden räcker till gillar jag även att åka skateboard och resa jorden runt.