Sektor:   Entertainment

Initial take: Bodyflight

Publicerad 2022.04.11

Bodyflight erbjuder fallskärmshopp som simuleras i en vindtunnel med hastigheter upp mot 300 km/h. Det är möjligt genom kraftfulla fläktar som genererar en luftström stark nog att skapa en svävande upplevelse. Känslan beskrivs vara densamma som att kasta sig ut från ett flygplan på 4 000 meters höjd, fast under säkrare förhållanden.

Efter två år med en pandemi finns ett uppdämt behov av tjänsten. Vindtunnlarna är återigen öppna sju dagar i veckan och bolaget har nyligen anställt mer personal för att möta en högre efterfrågan. Bodyflight flyger under radarn och vi har upptäckt att bolaget har potential att uppvisa resultat som svävar ovanför marknadens förväntningar.

Vår bedömning är att omsättningen kommer öka tvåsiffrigt under 2022 och med en kraftigt förbättrad rörelsemarginal. Utöver detta har bolaget anläggningstillgångar och värderingen är i skrivande stund under det egna kapitalet. Vi ser att det finns stor uppsida i aktien och en begränsad nedsida.

Pontus bild
Analytiker

Pontus Fredriksson

Mitt fleråriga börsintresse har gett mig erfarenhet och kompetens från många bolag i olika branscher. Jag skulle vilja beskriva mig själv som nyfiken, målfokuserad och samarbetsvillig.