Vårt team

På Kalqyl arbetar passionerade medarbetare som brinner för att analysera bolag. Vårt team har bred kunskap från olika branscher och vi samarbetar framgångsrikt med bolag avseende analystäckning och marknadsföring till investerare. Vi garanterar ett samarbete präglat av engagemang, lyhördhet och tillgänglighet. 

Vi stödjer bolag med att tydliggöra sin affärsidé och investerare med att bättre förstå dess verksamhet. Som kund hos oss får du alltid personlig service – varmt välkommen att kontakta oss!

Medarbetare

Pontus bild
Medgrundare & Analytiker

Pontus Fredriksson

Mitt fleråriga börsintresse har gett mig erfarenhet och kompetens från många bolag i olika branscher. Jag skulle vilja beskriva mig själv som nyfiken, målfokuserad och samarbetsvillig.

Erik
Analytiker

Erik Lundberg

Mina dagar ägnas åt börsen, analysera bolag och familjen. Det blir också en del träning och att hänga med vänner och bekanta. Utöver det så gillar jag smart belysning, live casino och en iskall weissbier.

Jakob Stjernberg
Junior Analytiker

Jacob Stjernberg

Jag har varit besatt av aktier sedan 2020 och sedan dess har jag ägnat stora delar av min fritid åt bolagsanalys, parallellt med gymnasiestudier i ekonomi.