Vårt team

På Kalqyl arbetar passionerade medarbetare som brinner för att analysera bolag. Vårt team har bred kunskap från olika branscher och vi samarbetar framgångsrikt med bolag avseende analystäckning och marknadsföring till investerare. Vi garanterar ett samarbete präglat av engagemang, lyhördhet och tillgänglighet. 

Vi stödjer bolag med att tydliggöra sin affärsidé och investerare med att bättre förstå dess verksamhet. Som kund hos oss får du alltid personlig service – varmt välkommen att kontakta oss!

Medarbetare

David
VD

David Uhrner

Entreprenör, hemmasnickare och Italien-älskare beskriver mig förmodligen rätt skapligt. Började arbeta inom finansbranschen för 15 år sedan och där har min karriär i huvudsak haft sitt hem sedan dess. 

Peter bild
Analytiker

Peter Westberg

Förutom att försöka förstå och bemästra börsen spenderar jag mycket tid åt träning och sport och att umgås med vänner – helst bådadera samtidigt – oftast någon racketsport eller golf. Andra stora intressen är musik och resor.

Pontus bild
Analytiker

Pontus Fredriksson

Mitt fleråriga börsintresse har gett mig erfarenhet och kompetens från många bolag i olika branscher. Jag skulle vilja beskriva mig själv som nyfiken, målfokuserad och samarbetsvillig.

Oliver bild
Advisor

Oliver Hamrin

Om jag inte hade lagt nästan all min vakna tid på att bygga bolag och att leta spännande case på börsen, så hade jag förmodligen suttit och läst en bra bok någonstans, med en iskall gin & tonic eller en cappuccino i handen.

Magnus bild
Programvärd aktiesnack

Magnus Skog

Börsen är min stora passion. Utöver det gillar jag att kolla UFC, umgås med flickvän och kompisar samt lära mig nya saker. Jag är även en passionerad Age of Empires-spelare, ett spel jag spelat sen jag var 8 år gammal.

VijloNY
Aktieentusiast

Viljo

Entreprenör i grunden med en historik av att ha byggt flera bolag. Älskar friluftsaktiviteter och att vara ute i naturen. Går gärna flera promenader varje dag. Specialist på produkter inom djurhälsa. Bevakar just nu endast Swedencare.