Om Bolaget
Bolagstyp
Growth Hackor & Spadar
Sektor
Biotech
Börs
Spotlight Stock Market

Polymer Factory

Om läkemedelsbolag som utvecklar nästa generations läkemedel kan ses som guldgrävare, säljer Polymer Factory hackor och spadar till läkemedelsindustrin genom att erbjuda kritiska produkter som förbättrar läkemedelsleveransen.

Bolaget utvecklar och säljer dendritiska nanomaterial som kan användas för att ge effektivare medicinska behandlingar, exempelvis inom cancer och neurologiska sjukdomar. Utöver detta har bolaget utvecklat en kalibreringsteknologi som används i instrument inom masspektrometri. Masspektrometri är en metod som används bland annat för att detektera sjukdomar eller kvaliteten av en produkt. Bolagets kundlista är imponerande och deras dendritiska material används återkommande av stora och globala läkemedelsbolag såsom Novartis och Sanofi. Vidare finns intresse av bolagets kalibranter från instrumenttillverkare.

Publicerat för: Polymer Factory

Pontus bild
Analytiker

Pontus Fredriksson

Mitt fleråriga börsintresse har gett mig erfarenhet och kompetens från många bolag i olika branscher. Jag skulle vilja beskriva mig själv som nyfiken, målfokuserad och samarbetsvillig.