Om Bolaget
Bolagstyp
ESG
Sektor
Medtech
Börs
Spotlight Stock Market

VibroSense Dynamics

VibroSense Dynamics utvecklar och säljer medicintekniska produkter som ger ett starkt stöd för diagnostik av nervskador i händer och fötter. Den egenutvecklade metoden heter Multifrekvens Vibrametri, som möjliggör en mer tillförlitlig upptäckt av perifera nervskador i ett tidigare skede jämfört med de konventionella utredningsmetoderna. Bolagets produkter och teknologi har tre huvudsakliga fokusområden: diabetes, onkologi och Hand Arm Vibration Syndrom (HAVS). Inom HAVS är inriktningen företagshälsovård och klinisk vård inriktat mot vibrationsskador.

Bolagets affärsmodell är att sälja eller hyra ut produkten VibroSense Meter® II (hårdvara). Kunden betalar också en årlig licensavgift för den tillhörande mjukvaran, vilket ger bolaget återkommande årliga intäkter. VibroSense är nu i kommersiell fas och tecknade under 2022 ett distributionsavtal med kinesiska UMCARE med en tillhörande order om €3,8 M.

Intervju med bolaget

Video_Vibro
Path 6 Copy 2
Path 6 Copy
2023.05.05

VibroSense: VD-intervju med Hans Wallin angående Q3'22/23

Analytiker Erik Lundberg intervjuar VibroSenses VD Hans Wallin angående bolagets tredje kvartal i det brutna räkenskapsåret 2022/23.

Video_Vibro
Path 6 Copy 2
Path 6 Copy
2023.03.31

VibroSense: VD-intervju med Hans Wallin

Analytiker Erik Lundberg intervjuar VibroSenses VD Hans Wallin om bolagets nyemission, framtiden och deras finansiella mål.

Publicerat för VibroSense Dynamics

Erik
Analytiker

Erik Lundberg

Mina dagar ägnas åt börsen, analysera bolag och familjen. Det blir också en del träning och att hänga med vänner och bekanta. Utöver det så gillar jag smart belysning, live casino och en iskall weissbier.