Om Bolaget
Bolagstyp
Other
Sektor
Medtech
Börs
Nasdaq First North Growth Market

Chordate Medical Holding

Chordate Medical är verksamma inom medicinteknikbranschen, och bolaget har utvecklat en unik och patenterad behandlingsmetod riktad mot kronisk migrän och kronisk rinit. Bolagets behandling Ozilia® (”Ozilia”) för kronisk migrän använder sig av nervstimulering, en icke-invasiv och läkemedelsfri teknik som är säker för patienten och är förknippad med minimala biverkningar.

Intervju med bolaget

Chordate
Path 6 Copy 2
Path 6 Copy
2024.05.29

Chordate Medical: VD-intervju med Anders Weilandt angående Q1'24

Vi har intervjuat Chordate Medicals VD Anders Weilandt i samband med Q1'24. Vi pratar bland annat försäljning, det fortsatta arbetet med att bygga proof of concept i fokusmarknader och fortgåendet med studierna PM009 och PM010.

Chordate
Path 6 Copy 2
Path 6 Copy
2024.04.03

Chordate Medical: VD-intervju med Anders Weilandt angående Q4'23

Vi har intervjuat Chordate Medical's VD Anders Weilandt i samband med Q4'23. Vi diskuterar bland annat den positiva försäljningstrenden, potentialen för den aktiva studien PM009 och hur det senast godkända patentet kompletterar nuvarande patentportfölj.

Publicerat för Chordate Medical Holding

Pontus bild
Medgrundare & Analytiker

Pontus Fredriksson

Mitt fleråriga börsintresse har gett mig erfarenhet och kompetens från många bolag i olika branscher. Jag skulle vilja beskriva mig själv som nyfiken, målfokuserad och samarbetsvillig.