Om Bolaget
Bolagstyp
ESG
Sektor
Other
Börs
Spotlight Stock Market

EatGood

EatGood är ett FoodTech-bolag från Borås. I sin nuvarande form grundades bolaget 2009. EatGood utvecklar produkter som möjliggör mer hälsosam tillagning av traditionella livsmedel utan att människor behöver ändra sina vanor. Huvudprodukten heter Lightfry. Det är en varmluftsugn som baseras på EatGoods egna Air Fry Technology. Lightfry är ett hälsosammare alternativ än dagens oljefritöser, och ger heller inte avkall på smak, utseende eller konsistens.

Intervju med bolaget

Video_EatGood
Path 6 Copy 2
Path 6 Copy
2023.12.05

Eatgood: Intervju med VD Henrik Önnemark angående Q3’23

Vi har intervjuat Eatgoods VD Henrik Önnermark avseende det tredje kvartalet 2023. Vi pratar blandat annat om vad som driver tillväxt, om olika geografiska marknader, samarbetet i Saudiarabien, certifieringsprocessen samt vad vi kan förvänta oss från Eatgood framåt.

Video_EatGood
Path 6 Copy 2
Path 6 Copy
2023.09.01

Eatgood: Intervju med VD Henrik Önnemark angående Q2’23

Vi diskuterar i intervjun bland annat huvudlanseringen i Kanada tillsammans med distributionspartnern TFI och ramordern. Vi tar även upp försäljningen till UK och Tyskland samt de intressanta marknadssegmenten detta medför. Vidare pratar vi också bland annat om certifieringar och saudiarabiska marknaden.
 

Video_EatGood
Path 6 Copy 2
Path 6 Copy
2023.06.08

Eatgood: Intervju med VD Henrik Önnemark angående Q1’23

Intervju med VD Henrik Önnermark angående Q1'23. Vi pratar om EatGoods finansiella ställning, samarbetet med TFI och ramordern på 38,5 MSEK, övriga marknader, certifieringar och mycket mer.

Video_EatGood
Path 6 Copy 2
Path 6 Copy
2023.03.31

Eatgood: VD-intervju med Henrik Önnermark angående Q4'22

Analytiker Erik Lundberg intervjuar Eatgoods VD Henrik Önnermark angående bolagets fjärde kvartal 2022.

Video_EatGood
Path 6 Copy 2
Path 6 Copy
2023.03.31

Eatgood: Intervju med VD Henrik Önnemark angående Q4’21

Publicerat för EatGood

Erik
Analytiker

Erik Lundberg

Mina dagar ägnas åt börsen, analysera bolag och familjen. Det blir också en del träning och att hänga med vänner och bekanta. Utöver det så gillar jag smart belysning, live casino och en iskall weissbier.